۱۵ دلیل برای داشتن وبلاگ شخصی
جمعه, ۱۹ مرداد ۱۳۹۷، ۰۴:۲۰ ب.ظ
امروزه وبلاگ نویسی و انتشار محتوا در فضای وب با فراگیر شدن عضویت در شبکههای اجتماعی و استفاده از نرمافزارهای پیامرسان با استقبال کمتری مواجه شده و روز به روز از تعداد فعالین این حوزه کاسته میشود. البته دلیل اصلی این کار میتواند هجوم عامه مردم به سمت استفاده از پیامرسانها و عضویت در شبکههای اجتماعی باشد. ولی در این میان نبایستی از مزایای وبلاگ نویسی و انتشار محتوا در فضای وب غافل شد.
مقالات زیادی در مورد معایب فراگیر شدن پیامرسانها و شبکههای اجتماعی و همچنین فرصتهای حاصل از آن نگاشته شده است. قصد من در این نوشتار مخالفت یا موافقت با فعالیت و انتشار محتوا در این شبکهها نیست بلکه در آن میکوشم دلایلی را که لزوم وبلاگ نویسی و داشتن وبلاگ شخصی را بیان میکنند به صورت خلاصه و جامع تشریح کنم.
۱. وبلاگ نویسی باعث رشد و پیشرفت ما در نویسندگی و انتشار محتوا میشود.
نویسندگی یکی از مهارتهایی است که بسیار مفید و کاربردی میباشد و در زندگی کاری و شخصی میتواند به میزان قابل توجهی مؤثر واقع گردد.
۲. وبلاگ نویسی باعث داشتن یک زندگی آگاهانه میشود.
وقتی که شما افکار و نظرات خود را به صورت روزانه در وبلاگ شخصی خود مینویسید و در معرض دید عموم قرار میدهید، این کار باعث میشود که همه روزه در مورد مسیری که در حال طی کردن آن هستید و اهداف و افکار و عقایدتان بیاندیشید و یک زندگی آگاهانه داشته باشید.
۳. وبلاگنویسی باعث میشود هوشیارانه به اتفاقات و رویدادهای روزانه اطرافتان نگاه کنید.
وقتی که قرار باشد هر روز وبلاگ خود را به روز کنید و مطلب جدیدی در آن بنویسید، لازم است که همواره به دنبال سوژهها و اتفاقات جالب در زندگی و اطرافتان باشید تا بتوانید در مورد آن بنویسید و دیدگاههایی نو از رویدادهای روزمره ارائه کنید.
۴. وبلاگ نویسی باعث هدایت شما به سمت زندگی بهتر و منظمتر میشود.
وقتی که قرار باشد هر روز در مورد موضوعی جدید بنویسید و حرفهای نو و خوب بزنید، لازم است که زمان مشخصی به آن اختصاص دهید. این موضوع باعث برنامهریزی بهتر و انجام کارای فعالیتهای روزانهتان خواهد شد.
۵. وبلاگ نویسی باعث آشنایی و ارتباط با افراد جدید میشود.
بعد از اینکه چندین نوشته جدید در وبلاگ شخصی منتشر شود، به مرور نظرات، ایمیلها و پیامهای مختلف برای شما ارسال میشود که از طریق خوانندگان مطالب وبلاگ و مخاطبانتان میباشد. این کار باعث آشنایی با افراد جدید و شکلگیری دوستیهای ماندگار میشود.
۶. وبلاگنویسی باعث آشنایی دیگران با افکار و عقاید شما میشود.
مطالبی که در وبلاگ شخصی شما منتشر میشود نمایانگر افکار و عقاید شما میباشد. در نتیجه مخاطبان شما و خوانندگان وبلاگتان به مرور با دیدگاههای شما آشنا شده و در صورتی که برایشان مفید باشد، آنها را در زندگی روزانهشان به کار خواهند بست و از آنها استفاده خواهند کرد.
۷. وبلاگ نویسی باعث اصلاح سبک زندگی، عقاید و افکار شما خواهد شد.
وقتی شما نوشتههایی در مورد تفکرات و سبک زندگی خود منتشر کنید، دیگران با مطالعه مطالب وبلاگ شما با آنها آشنا خواهند شد و با نظرات و پیامهایی که برای شما ارسال میکنند، آنها را به چالش کشیده و از تجربیات خود برای شما خواهند گفت در این صورت شما را به تفکر و احیانا به سمت اصلاح عقاید و نظراتتان هدایت خواهند کرد.
۸. وبلاگ نویسی باعث شکل گیری برند شخصی شما میشود.
شما با وبلاگ نویسی و جذب مخاطبان زیاد میتوانید به مرور به چهرهای شناخته شده در بین افراد تبدیل شوید که با افکار، عقاید و گذشته شما آشنایی کامل دارند و مطمئنا آشنایی با حجم زیادی از مخاطبان که طرفدار شما و نوشتههایتان هستند میتواند بسیار لذتبخش بوده و در بسیاری از مشکلات زندگی راهگشای شما باشد.
۹. وبلاگ نویسی باعث میشود یک رزومه آنلاین معتبر داشته باشید.
نوشتن روزانه مطالب در وبلاگ به مرور و با گذشت زمان به رزومهای معتبر و قابل اتکا تبدیل میشود که هرکسی با مطالعه و مرور نوشتههای شما به بهترین شکل ممکن میتواند با افکار، سبک زندگی و مهارتهای شما آشنا شود.
۱۰. وبلاگ نویسی باعث بهبود و تقویت اعتماد به نفس میشود.
از طریق نوشتن و انتشار روزانه مطالب در فضای وب به مرور احساس میکنید که در جامعه مفید واقع میشوید و برای خودتان ثابت میشود که حرفهایی برای گفتن به مخاطبانتان دارید و میتوانید مطالب مفید و کاربردی به عموم عرضه کنید. با این روند روز به روز اعتماد به نفس شما تقویت میشود.
۱۱. وبلاگ نویسی باعث میشود افراد بتوانند علم و دانش و مهارتهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.
افراد با نوشتن از مهارتها و دانش خود در وبلاگ باعث میشوند دیگران نیز بتوانند آن مهارتها را بیاموزند و به مرور باعث رشد فهم و آگاهی افراد جامعه و در نتیجه حرکت جامعه به سمت توسعه و پیشرفت خواهند شد.
۱۲. وبلاگ نویسی میتواند باعث کسب درآمد شود.
در صورتی که فردی به صورت حرفهای به وبلاگنویسی بپردازد، میتواند به مرور و با افزایش تعداد مخاطبین و مراجعین به کسب درآمد از این راه بپردازد.
۱۳. وبلاگ نویسی حرفهای و تخصصی باعث تشکیل یک شبکهی حرفهای میشود.
با پرداختن به مطالب و موضوعات تخصصی در وبلاگ شخصی به مرور و با افزایش مراجعین، میتوان شبکهای از افراد متخصص در یک حوزه خاص را تشکیل داد که علاوه بر اینکه باعث رشد و بهبود آگاهی شما در آن زمینه خاص میگردد بلکه میتوان از این گروه تشکیل شده برای اهداف مختلف بهره جست.
۱۴. وبلاگ نویسی باعث تولید محتوایی ماندگار میشود.
یکی از مزایای بسیار مهم وبلاگ نویسی این است که مطالب و محتوای تولید شده، در هر زمان و مکانی که دسترسی به اینترنت وجود داشته باشد، امکان مطالعه و بهرهبردای دارد و این باعث میشود تجربیات و نوشتههای شما سالهای سال باقی مانده و مورد استفاده واقع شود و بقیه افراد مطالعه کرده و از آنها استفاده کنند.
۱۵. وبلاگ نویسی باعث میشود شما صاحب فضایی برای تبلیغ و ترویج کالا و یا خدمت خاص خود شوید.
در صورتی که شما فردی موفق و پیگیر در حوزه وبلاگ نویسی باشید، به مرور و با افزایش تعداد مراجعین میتوانید به تبلیغ کالا یا خدمت خاصی که ارائه میکنید بپردازید و از این طریق درآمد خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهید.
در انتها پیشنهاد میکنم در صورتی که هنوز وبلاگ شخصیتان را ندارید، در اولین فرصت نسبت به راهاندازی وبلاگ شخصی و انتشار مطالب به صورت منظم در آن اقدام نمایید تا بیشتر از این فرصت را از دست ندهید.
مطلب مرتبط: افزایش مخاطب در وبلاگ نویسی